Robin Hoedjes wint Dutch Pastry Award 2015

Tijdens een bloedstollende finale van de Dutch Pastry Award 2015, werd de prijs voor de “Beste patissier van Nederland” uitgereikt aan Robin Hoedjes, werkzaam bij Huize van Wely

Volgens de vakjury, bestaande uit leden van het Nederlands Patisserie Team, was Hoedjes sterk, strak en vaktechnisch op het juiste niveau om deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen.

Tijdens deze editie van de Dutch Pastry Award, moesten de deelnemers een showstuk maken van uitsluitend eetbare materialen en een desserttaart in het thema “Science Fiction”.

Dit jaar waren er 5 zeer sterke kandidaten die streden voor deze mooie titel en de jury is blij om te zien dat het niveau elk jaar hoger wordt. Naast Hoedjes waren er ook prijzen voor:
– Jurgen Willems Motivatieprijs: Joeri van de Kerkhove
– Beste nieuwkomer: Robin Hoedjes
– Design Award: Jeroen Kemps
– Publieksprijs: Robin Hoedjes
– DPA plaats 3: Rosanne Buitenhuis
– DPA plaats 2: Jeroen Kemps
– DPA plaats 1 : Robin Hoedjes

De Dutch Pastry Award wordt georganiseerd door het Nederlands Patisserie Team en vond plaats tijdens Bakkersvak 2015 te Rosmalen waar het NPT ook diverse demonstraties verzorgde en een prachtige showtafel neerzette. Het thema voor de DPA 2016 is “Flora en Fauna”, binnenkort zal de inschrijving hiervoor openen.

foto 2

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s van de wedstrijd volgen later!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.