Dutch Pastry Award

Dutch Pastry Award 2019

Het Nederlands Patisserie Team organiseert jaarlijks de Dutch Pastry Award. Dit is een vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau wat dit jaar voor de 20ste keer wordt georganiseerd. Patissiers winnen deze prestigieuze prijs door het maken van het beste showstuk en (dessert)taart van uitsluitend eetbare materialen. Bij het winnen van de wedstrijd krijgt de winnaar (naast een gouden medaille) het aspirant-lidmaatschap van het NPT. Op deze manier worden nieuwe leden geworven en zijn vaktechniek en uitwisseling van nieuwe kennis door de patissiers geborgd.

Dutch Pastry Award 2019
Het thema voor deze editie is: Heroes

De wedstrijd zal gehouden tijdens Bakkersvak te Gorinchem dat in 2019 plaatsvindt op 10, 11 en 12 maart. De wedstrijd wordt gehouden op maandag 11 maart. Opbouw vanaf 7.00 in de morgen en de uitreiking aan het einde van die dag. Het showstuk blijft op maandag en dinsdag op Bakkersvak staan.

Het algemeen reglement van de Dutch Pastry Award 2018 vind je hier. Wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Voor de inschrijving wordt een borg gevraagd van €150,-. Wanneer op maandag een (deel van) showstuk staat, wordt de borg teruggegeven. Na betaling van je borg is je inschrijving definitief; je ontvangt hier apart een mail over.

Inschrijven voor de DPA 2019

 

Reacties zijn gesloten.