BLOG Stephan Kemps

Leerzaam jaar!

Deze keer een blog van Stephan Kemps, aspirant lid van het Nederlands Patisserie Team.
Na maanden hard werken is het mij met vallen en opstaan toch gelukt; ik heb de Dutch Pastry Award 2016 gewonnen! Aangezien mijn achtergrond niet ligt op het patisserie vakgebied en wist ik dat het geen makkelijke taak zou zijn om het topniveau van de Dutch Pastry Award te behalen. Met advies van anderen en doorzettingsvermogen heb ik ervaren dat het mogelijk is om toch dat niveau te behalen. Door het winnen van de Dutch Pastry Award heb ik het afgelopen jaar mee mogen draaien als aspirant lid van het Nederlands Patisserie Team. Hierdoor heb ik op Gastvrij Rotterdam en Horecava ons mooie vak kunnen promoten. Dit waren voor mij leerzame ervaringen, waar mooie producten van topkwaliteit worden gemaakt. Ik werd enorm enthousiast van de super leuke reacties van bezoekers. Naast deze beurzen zijn de vergaderingen van het Nederlands Patisserie Team onderdeel geweest van een leerzaam jaar.
Bakkersvak 2017 staat alweer voor de deur, waar opnieuw gestreden kan worden voor de prijs ‘Dutch Pastry Award’. Naast de wedstrijd waar onder andere de titel van Beste Patissier van Nederland wordt overgedragen, verzorgd het Nederlands Patisserie Team een vol programma. Er staat een showtafel met creaties die zijn gemaakt door de leden van het team en op twee dagen worden er demo’s gegeven. Eén demo wordt door mij verzorgt, wat weer een spannende, leuke en leerzame ervaring is.
Ik wil iedereen bedanken die mij het afgelopen jaar heeft geholpen en gesteund. Door hen heb ik er een leerzaam en tof jaar van kunnen maken!

Stephan Kemps

Reacties zijn gesloten.